Werken aan de relatie door twee relatietherapeuten

                                     Praktijk Levenswerk 

Van persoonlijke ontwikkeling tot therapeut.

Missie

Onze missie is om cliënten te ondersteunen bij het verbeteren van hun emotionele, mentale en spirituele welzijn door een holistische en realistische aanpak gebaseerd op Bijbelse principes. 

Dit wordt bereikt door een persoonlijke en empathische benadering, waarbij we cliënten assisteren in het begrijpen en oplossen van hun problemen, waardoor hun relatie met zichzelf en anderen versterkt wordt.

De missie omvat ook het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waar cliënten zich vrij kunnen voelen om hun emoties en gedachten te delen zonder vrees voor oordeel of afwijzing. Het uiteindelijke doel is om cliënten te helpen hun volledige potentieel te realiseren en een leven van acceptatie te leiden.

Wij zijn er om jullie te helpen 

Het eerste gesprek is vrijblijvend.

Na dit gesprek besluit u of u vervolggesprekken wilt. Zo kunt u ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw doelen. Op basis van de eerste indruk kunt u bepalen of u verdere stappen wilt zetten.

Als ervaren professionals met bewezen resultaten door therapeutische interventies en het creëren van oefensituaties, zoals oefenavonden, workshops en het delen van kennis, kunnen we u zeker verder helpen bij de ontwikkeling van persoonlijke groei en moeilijkheden in de relatie. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we uw unieke situatie en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelen.

Tijdens het gesprek zullen we samen uw specifieke hulpvraag bekijken en formuleren.

We helpen u de uitdagingen waar u momenteel mee geconfronteerd wordt te overwinnen.

We zullen u direct inzichten en strategieën bieden die u kunt gebruiken om persoonlijke groei te stimuleren of relatieproblemen succesvol aan te pakken. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! 

We werken als team

relatietherrapie gaat stap voor stap

Jeanette Wiersema

Relatie-en psychosocial therapeut 

Arjo Ballast 

Relatie-en psychosociaal therapeut


  • Praktijk Levenswerk is opgericht door Arjo Ballast en Jeanette Wiersema,
  • Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ondersteunen van mensen met hun problemen. We hanteren diverse technieken en methoden die nauwkeurig zijn afgestemd op de unieke situatie en behoeften van elke cliënt.
  • Ons doel is het creëren van bewustwording van patronen en overtuigingen die de cliënt belemmeren, en begeleiding bieden bij het doorbreken daarvan. Stapsgewijs werken we aan het opbouwen van een nieuw perspectief, wat ruimte schept voor groei, verandering en innerlijke rust.

Onze diensten

Individuele therapie 

Een psychosociaal therapeut is een professional die

Psychosociaal therapeuten bieden hulp bij psychologische problemen gerelateerd aan relaties, sociale kwesties en persoonlijke uitdagingen. Deze problemen zijn verbonden met iemands persoonlijkheid en omgeving. De therapeut assisteert bij het identificeren van het probleem en het vinden van oplossingen.


Psychosociaal therapeuten opereren op het raakvlak van psychologie en sociaal werk en hanteren een holistische benadering van gezondheid. Dit houdt in dat zij niet alleen aandacht hebben voor gedachten, gedrag en omgeving, maar ook voor het lichaam, aangezien deze elementen onderling verbonden zijn. Ze beschouwen de persoon dus in zijn geheel, binnen zijn context.


Ze behandelen tijdelijke problemen bij psychologisch gezonde individuen, zoals een gebrek aan zelfvertrouwen, angsten, overspannenheid, burn-out, depressie, rouw, verlies, stressgerelateerde problemen, gevoelens van eenzaamheid, relatieproblemen, enzovoort. Ernstigere aandoeningen zoals zware gedrags- of persoonlijkheidsstoornissen worden door gespecialiseerde psychologen, psychotherapeuten en/of psychiaters aangepakt.

Relatietherapie

Een relatietherapeut is een deskundige die zich focust op het verminderen van conflicten en het verbeteren van communicatie binnen relaties.


Relatietherapie biedt koppels de kans om na te denken over hun interactiepatronen en gedrag, en helpt hen te begrijpen waarom ze bepaalde gevoelens hebben en op bepaalde manieren reageren. Het kan ook nuttig zijn voor het verwerken van ervaringen met voormalige partners die nog steeds invloed hebben op de huidige relatie.


Bovendien kan de invloed van de familiedynamiek waarin iemand is opgegroeid, doorwerken in de huidige liefdesrelatie. Relatietherapie biedt beide partners de gelegenheid om communicatiepatronen die een gelukkige relatie in de weg staan, te onderzoeken.


Een bekwame relatietherapeut kan ondersteuning bieden in het veranderingsproces naar een betere verbinding, communicatie en relatie met elkaar.


Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Hartelijk dank voor jullie goed hulp
Ms. Nameless
Add Your Stars
Wij zijn blij dat we relatietherapie hebben gehad

Zonder jullie waren we niet meer bij elkaar geweest. Nu gaat het beter dan ooit te voren.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Fijn dat ik van jullie kennis gebruik kon maken
De vele oefeningen , de EMDR sessie  hebben mij het gevoel geven dat ik bevrijd voel. 
Ms. Nameless
Add Your Stars