Werken aan de relatie door twee relatietherapeuten

                           Wat cliënten  zeggen....

                                               

Wat cliënten zeggen...Welkom! 

Wij zijn gespecialiseerd in relatietherapie en gesprekken voor persoonlijke groei (individuele therapie) 

Ons concept is uniek omdat wij samen echtparen begeleiden. De respons hierop is positief omdat men meer balans ervaart. Omdat we samen kijken, luisteren en analyseren en onze eigen expertise inbrengen in de begeleiding, hebben we samen een succesvolle aanpak ontwikkelt.

Naast dat we met jullie specifieke situatie aan de slag gaan, krijgen jullie ook tips en werkwijzen mee waar jullie praktisch mee aan de slag kunnen.  

We gaan eerst de-escaleren van de spanning en irritaties, dan de aanpak van de diepere oorzaak en daarna weer bouwen d.m.v. begrip, compassie en kennis over de ander en jezelf.


 

Mathias: “ik heb haar dit al zo vaak verteld maar dan draaide het altijd op ruzie uit. Nu jullie er bij zijn verneem ik dat ze nu pas echt luistert en voel ik dat ze nu begrijpt wat ik echt wil zeggen”


 

Bij ons zit je niet ingeklemd in een tijdvak. Zoveel minuten voor jou gepland en dan de volgende. Je verhaal snel doen en als de emoties er al komen dat je ze weg moet slikken omdat je tijd om is. Bij ons zal je dat niet gebeuren. Wij plannen de gesprekken zo in dat er volop ruimte is voor jou verhaal en emotie. Dat als we bv een oefening inzetten dat je de rust en ruimte hebt om deze volledig te doorvoelen. We gaan uit van een uur maar werken met voldoende uitlooptijd voor we een volgende koppel hebben ingepland.

 

Petra: “jullie begeleiding voelt vertrouwt, de ruimte is erg plezierig en jullie nemen echt de tijd voor mij. Ik voel me hier echt begrepen en geholpen

 

Relatietherapie wordt helaas door de verzekeringen niet vergoed. Dus ja, het kost je geld, tijd en je moet met jezelf aan de slag.

Onze ervaring is echter dat met een paar gesprekken we echtparen al weer de omslag hebben laten maken.

Zij besparen zich nu de kosten van een advocaat, hoeven niet elders gaan wonen en een ander huis inrichten en geen gedoe met de kinderen en voorkomen daarmee een hoop emotionele schade.

Onze klanten hebben inzicht gekregen in hun eigen functioneren, welke eigen patronen/ overtuigingen, pijn enz daaraan ten grondslag ligt en welk effect dit heeft op hun partner. Zij staan weer lerend en nieuwsgierig naar zichzelf en de ander in de relatie.

 

Patric: “sinds we bij jullie weg zijn maken we weer tijd voor elkaar en komen we tot veel meer en diepere gesprekken. Ik leer hierdoor veel van haar maar ook over mijzelf”

 

We staan klaar om onze jarenlange ervaring ook voor jou/jullie in te zetten.

De vele succesvolle resultaten inspireren ons ook de komende aanmeldingen tot een succes te maken. Het geeft altijd een goed gevoel als mensen opnieuw geluk en liefde in hun leven ervaren. We weten dat herstel van geluk relaties weer stabiliteit geven. Ook voor de kinderen.

Laat de crisis van nu dus niet het eindpunt zijn!! Maar juist het begin van inzicht en wijsheid voor een fijnere toekomst.

 

Emma: “achteraf klopte het wat jullie zeiden. Onze crisis bleek een cadeautje. Want daardoor moesten we met ons zelf aan de slag en we zijn er beide zoveel mooier uitgekomen. We hebben er een hoop van geleerd. Dit hadden we niet willen missen. Het was de crisis waard”


 

Onze professionele manier van werken gaat dieper dan het gewone leven.

We hopen dat we jullie in dit stukje een beetje eigenheid hebben meegegeven. 

Voor een werkelijke verandering vragen we jullie om naar binnen te kijken.

We vragen jullie om te voelen. We vragen jullie om naar de pijn te gaan.

Ervaringen uit het verleden naar boven te halen. Te kijken naar de pijn, de angsten, boosheid en verdriet die je met je meedraagt. Dan komen we werkelijk verder. 

Iets wat je nu misschien heel moeilijk vindt maar straks als een verrijking zult ervaren.

Maak nu een afspraak of kijk nog even op de specifieke pagina’s over iets wat jouw mogelijk nog aanspreekt qua probleem of aanpak.

 

 

Met vriendelijke groet

Arjo Ballast en Jeanette Wiersema